Bar Inkoopadvies

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern gepubliceerd. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Inkoopadviseur

Gemeenten hebben een indrukwekkende hoeveelheid taken, die ze niet alleen af kunnen. Daarom kopen gemeenten veel in. Denk daarbij aan diensten als jeugdhulp, maatschappelijke ondersteuning en doelgroepenvervoer, maar ook de bouw en het onderhoud van sportaccommodaties, wegen, bruggen en openbare ruimte. Als  inkoopadviseur help jij, samen met je 8 teamcollega’s, onze gemeenten hierbij. Je gaat je bezighouden met het begeleiden en uitvoeren van aanbestedingen en het geven van advies over de toepassing van het aanbestedingsrecht en het Inkoop- en Aanbestedingsbeleid. Ook zetten we je in voor het uitvoeren van scans op rechtmatig inkopen. Samen met je teamcollega’s draag je je steentje bij aan de verdere ontwikkeling van onze inkoopprocedures en tools. Denk daarbij aan nieuwsbrieven, formats en accountgesprekken.

Je komt te werken in het team Inkoopadvies. Het team maakt deel uit van het cluster Financiën en Rechtmatigheid. Met jou erbij bestaat ons team uit 9 collega’s. Samen met de 4 andere inkoopadviseurs neem jij het begeleiden van de aanbestedingen voor je rekening. Daarbij wordt je ondersteund door een contractbeheerder, de accountmanager Social Return, onze administratieve kracht voor Social Return en Contractbeheer en de teamleider.

Kandidaatprofiel

Onze inkoopadviseurs zijn vaak de spil in inkoop- aanbestedingsprocedures en hebben veel contact met interne klanten. Je bent daarom gericht op samenwerking en het behalen van resultaten. Je handelt vanuit een inhoudelijke, professionele basis; houdt rekening met de wensen en belangen van je collega’s en weet te overtuigen als dat nodig is. Vanzelfsprekend ben je daarnaast communicatief vaardig, integer en politiek- en organisatiesensitief.

Je hebt een afgeronde HBO Bachelor, bij voorkeur in de richting van inkoop, facility, bedrijfskunde of een vergelijkbare studie en 0-1 jaar werkervaring in een relevante functie of een stage waar je de inkoopwereld hebt verkend. En, tot slot, ben je bereid een opleidingstraject te volgen om uit te groeien tot een volwaardige inkoopadviseur.

Aanbod

  • Een mooie organisatie met fijne collega’s waar het prettig en goed werken is;
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
  • De functie is ingedeeld in schaal 10 volgens de CAO SGO. Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen € 3.558,- en € 5.247,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
  • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;
  • Een ouderschapsverlofregeling.

Vacature delen op:

Referentienummer:

9484

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Secties:

Inkoop

Vacatureniveau:

05. HBO

Salaris:

€3.558,- en €5.247,- (Schaal 10)

Aantal uur:

36 uur

Subcategorie:

Intern + extern

Kantooradres:

Locatie: