Bar Team bouwkunde

Medewerker Vastgoedonderhoud Planmatig en Beheer

Wil jij jouw talent inzetten om bij te dragen aan de belangrijke taak van gemeenten? Ben jij iemand die graag zelf zijn functie vormgeeft in een organisatie die volop in beweging is?

Dan hebben wij een mooie kans voor jou en ben jij de nieuwe aanwinst voor ons team!

Voor het team Bouwkunde zoeken wij per direct een:

Medewerker Vastgoedonderhoud Planmatig en Beheer

36 uur per week

Wat ga je doen als Medewerker Vastgoedonderhoud Planmatig en Beheer ?

Dat inwoners van Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk plezierig en veilig kunnen sporten, studeren of naar een voorstelling gaan is mede de verdienste van jou, als Medewerker Vastgoedonderhoud Planmatig en Beheer. En nog even afgezien van de voldoening dat je ‘iets’ doet voor de maatschappij: reken op een functie met een ongekende diversiteit. Alleen al in objecten, door het grote aantal en de diversiteit van deze objecten. Je krijgt met heel veel aspecten van beheer te maken. Als je ergens je horizon kunt verbreden is het wel in deze rol.

Jij bent degene die onze maatschappelijke vastgoedportefeuille in topconditie houdt, inclusief onze eigen huisvesting. Een belangrijke basis daarvoor is de MJOP, de meerjarenonderhoudsplanning conform de NEN 2767-methodiek. Met jouw technische en bouwkundige expertise kun je een goede inschatting maken van wat nodig is. Ook neem je zelf het initiatief om onderzoek te laten doen of haal je je input bij andere bronnen vandaan. Regelmatig ga je zelf op pad voor een visuele inspectie van een object in een van de drie gemeenten.

Jouw technische input, gecombineerd met de eisen van anderen, vertaal je in de juiste technische documenten en ontwerpen. Ook coördineer je de uitvoering. Dat doe je met een integrale blik: je ziet onderhoud in breder perspectief en denkt slim na om werken te combineren. Is het onderhoud gedaan, dan is het aan jou om de kwaliteit te beoordelen.

Het klinkt alsof je een heel gestructureerde functie hebt, maar elke dag is een verrassing. Je moet over veel zaken kunnen meepraten. Installatietechniek bijvoorbeeld, ook al werk je samen met twee beheerders die klimaat- en elektrotechnische installaties in hun portefeuille hebben. Je bent alert op de implementatie van duurzame maatregelen. Je weet het een en ander van het Bouwbesluit. En je planning kan er ook ineens heel anders uitzien door een plotselinge lekkage of een ander voorval.

Nog meer? Ja, je bent binnen de organisatie ook verantwoordelijk voor gegevens- en logboekbeheer, contractonderhoud, algemene administratieve ondersteuning en het vastgoedinformatiebeheer. Collega’s, deskundigen en klanten vragen het eerst naar jou als het over beheer gaat, dus je hebt ook veel interne en externe contacten.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
  • De functie is ingedeeld in schaal 9 volgens de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €2.865,- en €4.208,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
  • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;
  • Een ouderschapsverlofregeling.

 

De BAR-organisatie als werkgever:

De activiteiten van de BAR-organisatie zijn onderverdeeld in 15 clusters, Strategie, Concerncontrol en Directie. In de meeste gevallen tellen clusters meerdere teams. Weliswaar heeft elk cluster en team zijn eigen focus en specialiteit. We zijn er ons echter sterk van bewust dat samenwerking over de grenzen van teams, clusters en soms zelfs gemeenten heen een “must” is voor een goed eindresultaat.

De BAR-organisatie is volop in ontwikkeling. Vanaf 1 januari 2024 zullen de beleids- en uitvoeringsfuncties van de BAR-organisatie weer terug worden gebracht in de gemeentelijke organisaties. Dat betekent voor jouw functie dat je vanaf 1 januari 2024, in dienst komt van één van de drie gemeenten. In 2023 zal een plaatsingsproces plaatsvinden om tot een verdeling over de gemeenten te komen. Je werkomgeving kan er dus in de toekomst anders uitzien dan vandaag. Hou jij van werken in een dynamische omgeving, dan ben je bij ons op je plek!

 

Wat vragen we van je?

Je hebt HBO werk- en denkniveau met een voltooide (bouw)technische of vergelijkbare studie en een jaar of vijf ervaring in een vergelijkbare functie. Je werkt gestructureerd en zorgvuldig. Je kunt zaken probleemoplossend benaderen, bent inventief en gaat voor het beste resultaat. Daarnaast kan je goed plannen en organiseren. Je bent klantgericht en vindt het leuk om breed inzetbaar te zijn. Je bent flexibel en je kent de complexe belangen die spelen bij het beheren van ons vastgoed. Dit gaat je prima af: je presteert ook onder tijdsdruk en je schakelt snel. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Laat ons dan z.s.m. weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wim Enkhuizen, Teamleider Bouwkunde, via w.enkhuizen@bar-organisatie.nl of via 06-134 91 223

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met het COM via com@bar-organisatie.nl.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

6269

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

20-12-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: