Bar Team projecten buitenruimte

Junior Projectleider Civiele Techniek

 Wil jij jouw talent inzetten om bij te dragen aan de belangrijke taak van gemeenten? Ben jij iemand die graag zelf zijn functie vormgeeft in een organisatie die volop in beweging is?

Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Door uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team!

Voor het team Projecten buitenruimte zoeken wij per direct een:

 

Junior Projectleider Civiele Techniek

36 uur per week

Wat ga je doen als Junior Projectleider Civiele Techniek?

Als Junior Projectleider Civiele Techniek werk je aan civieltechnische projecten en zorg je voor de voorbereiding en projectleiding vanaf de ontwerpfase, aanbestedingsfase en realisatie tot overdracht.

Jij bent als civieltechnisch projectleider verantwoordelijk voor diverse projecten in de openbare ruimte. Hierbij kun je denken aan de reconstructie van bestaande infrastructuur of de inrichting van een nieuw openbaar gebied in grote gebiedsontwikkelingen. Voor deze projecten ben jij zowel technisch als financieel verantwoordelijk.

Je wordt betrokken in het schetsontwerp en blijft verantwoordelijk tot de oplevering van een project. In de definitie- en realisatiefase moet jij veel schakelen met diverse stakeholders. Het verstrekken van informatie aan burgers, bedrijven en instanties en het initiëren en het bevorderen van de interne samenwerking valt ook onder jouw takenpakket.

Onderdeel van de werkzaamheden is een projectteam aansturen waarin collega’s van verschillende vakgroepen samenwerken voor de optimale invulling van het project. Om deze reden is het belangrijk dat jij stevig in je schoenen staat en over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

Hoewel onderhoudswerkzaamheden niet direct een onderdeel uitmaken van jouw verantwoordelijkheden, kan er wel een beroep worden gedaan op jouw kennis en advies op dat gebied.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld in schaal 9 met (doorgroeimogelijkheden naar schaal 10) volgens de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €2.865,- en €4.208,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;
 • Een ouderschapsverlofregeling.

 

De BAR-organisatie als werkgever:

De activiteiten van de BAR-organisatie zijn onderverdeeld in 15 clusters, Strategie, Concerncontrol en Directie. In de meeste gevallen tellen clusters meerdere teams. Weliswaar heeft elk cluster en team zijn eigen focus en specialiteit. We zijn er ons echter sterk van bewust dat samenwerking over de grenzen van teams, clusters en soms zelfs gemeenten heen een “must” is voor een goed eindresultaat.

De BAR-organisatie is volop in ontwikkeling. Vanaf 1 januari 2024 zullen de beleids- en uitvoeringsfuncties van de BAR-organisatie weer terug worden gebracht in de gemeentelijke organisaties. Dat betekent voor jouw functie dat je vanaf 1 januari 2024, in dienst komt van één van de drie gemeenten. In 2023 zal een plaatsingsproces plaatsvinden om tot een verdeling over de gemeenten te komen. Je werkomgeving kan er dus in de toekomst anders uitzien dan vandaag. Hou jij van werken in een dynamische omgeving, dan ben je bij ons op je plek!

Je komt te werken in het team Projecten Buitenruimte. Dit team bestaat uit 25 collega’s, die zijn gespecialiseerd in civiel- & cultuurtechnische opdrachten. Wij adviseren, realiseren en begeleiden een groot aantal opdrachten die zeer verschillend van aard zijn. Je kunt denken aan het herinrichten van een sportpark, het bouw- en woonrijp maken van woon-/winkelgebieden, onderhoudswerkzaamheden en revitalisatie van bedrijventerreinen.

Het team werkt nauw samen met de opdrachtgevers uit het cluster ruimtelijke ontwikkeling en voorbereiding & beheer. Wij geven zelf opdracht aan het team Werkvoorbereiding, Kabels & Leidingen en externe partijen zoals aannemers en ingenieursbureaus.

 

Wat vragen we van je?

 • Je MBO/HBO werk en denkniveau;
 • Je hebt een opleiding in de richting van civiele techniek of een soortgelijke opleiding;
 • Je hebt kennis en ervaring met projectmanagement, functioneel leidinggeven aan medewerkers en het leiden van projectteams;
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met RAW-systematiek en UAV;
 • Je hebt kennis van de aanbestedingswet  (waaronder de ARW) en andere relevante wet- en regelgeving;
 • Je bent besluitvaardig en doel- en resultaatgericht;
 • Je bevat goede communicatieve en participatieve vaardigheden. Je kunt helder, tactvol en servicegericht communiceren. Je weet behoeftes te achterhalen en hebt oog voor de belangen van anderen. Je stelt open vragen, vraagt door waar nodig en checkt of de boodschap goed is overgekomen. Projectmatig werken en het leiden van projectteams gaan hierdoor als vanzelf.
 • Je werkt probleemoplossend en je hebt een flexibele instelling;
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en nauwkeurige manier van werken;
 • Je hebt een gezonde dosis humor en een ontspannen, doel- en resultaatgerichte aanpak.

 

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Laat ons dan uiterlijk 21 december weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met René Blondé (Teamleider PBR via r.blonde@bar-organisatie.nl of via 0180-698388

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met het COM via com@bar-organisatie.nl.

De vacature wordt intern gepubliceerd.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

7084

Regio:

 • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

05-01-2023

Contactpersonen:

Kantooradres: