Bar Team HR-Services

Functioneel applicatiebeheerders Youforce

Wil jij jouw talent in applicatiebeheer inzetten om bij te dragen aan belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Door uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team!

Voor het team HR-Services zoeken wij per direct twee:

 

Functioneel applicatiebeheerders Youforce

18 tot 36 uur per week

 

Wat ga je doen als Functioneel applicatiebeheerder?

De komende jaren staat binnen het team HR-Services alles in het teken van de ontvlechting van onze organisatie. Om de winkel open te houden tijdens het ontvlechtingsproces, zoeken wij dé expert waar collega’s, leidinggevenden en medewerkers bij terecht kunnen. Komend jaar ga je je als Youforce expert met kennis van HR richten op de inrichting van Youforce als voorbereiding op de ontvlechting.

Daarnaast ligt de focus binnen deze functie op het beheren en innoveren van de applicatie Youforce. Samen met je collega-applicatiebeheerder voer je beheerwerkzaamheden uit binnen de verschillende modules van Youforce, o.a. Personeelsdossier, Flex Benefits, Werving & Selectie (Easycruit) en Self Services. Je draagt de dagelijkse zorg voor het applicatiebeheer zodat de organisatie optimaal gebruik kan (blijven) maken van de applicatie. Als er aanpassingen zijn in deze modules neem jij de rol op je gebruikers pro-actief op de hoogte te stellen.

Als applicatiebeheerder signaleer en analyseer je storingen en uitval en ben je dagelijks bezig met het oplossen van problemen. Je test, accepteert en implementeert updates. Je voert wijzigingen door als gevolg van wet en regelgeving en beantwoord vragen van collega’s m.b.t. Youforce.

Je neemt deel aan projecten voor de implementatie van nieuwe modules. Je denkt hierin mee over de juiste inrichting en pakt het beheer ervan op. Met de verdergaande digitalisering binnen HR is uitbreiding en/of verandering van de applicatie die je beheert aan de orde.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • De functie is ingedeeld in schaal 9 volgens de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €2.865,- en €4.208,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken;
  • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
  • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
  • Volledige reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • Een ouderschapsverlofregeling.

 

De BAR-organisatie als werkgever:

Bij de BAR-organisatie kennen wij verschillende clusters. In de meeste gevallen tellen clusters meerdere teams. Daarbij heeft elk cluster en team zijn eigen focus en specialiteit. We zijn er ons echter sterk van bewust dat samenwerking over de grenzen van teams, clusters en soms zelfs gemeenten heen een “must” is voor een goed eindresultaat.

De BAR-organisatie is volop in ontwikkeling. Momenteel onderzoeken we hoe we ons meer gemeente specifiek kunnen organiseren om de besturen nog beter te kunnen bedienen. Hoe we dat precies gaan doen, wordt momenteel onderzocht. Je baan kan er dus in de toekomst anders uitzien dan vandaag. Hou jij van werken in een dynamische omgeving, dan ben je bij ons op je plek!

Je komt te werken in het team HR-Services binnen het cluster Ontwikkeling Mens & Organisatie. Deze functie met focus op het applicatiebeheer is een afwisselende functie in een team dat volop in beweging is. We werken aan verdere professionalisering van de applicatie.

 

Wat vragen we van je?

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau. Je bent technisch goed onderlegd en kunt je systemen en processen snel eigen maken. Je hebt ervaring als (functioneel) applicatiebeheerder maar ook een HR achtergrond. Ook heb je kennis van de wet- en regelgeving en ervaring met het werken met CAO’s.

Je bent communicatief sterk en in staat om contact te onderhouden met softwareleveranciers over de functionaliteiten van de applicatie. Je persoonlijkheid en vaardigheden zijn daarbij heel belangrijk. Je kunt goed luisteren en hebt het vermogen zaken voor elkaar te krijgen. Samenwerken doe je van nature, je bent stressbestendig, nauwkeurig, resultaatgericht en stelt je flexibel op.

 

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Laat ons dan z.s.m. weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjan Hogeweg, teamleider HR-Services via m.hogeweg@bar-organisatie.nl of via 06-53957921.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met het COM via com@bar-organisatie.nl.

 

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

6975

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

16-11-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: