Bar Team HR-Services

Allround Senior Salarisadministrateur

Wil jij jouw talent inzetten om bij te dragen aan belangrijke ontwikkelingen binnen onze organisatie?

Dan hebben wij een mooie kans voor jou. Door uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team!

Voor het team HR-Services zoeken wij per direct een:

 

Allround Senior Salarisadministrateur

28 - 36 uur per week

 

Wat ga je doen als Allround Senior Salarisadministrateur?

De komende jaren staat binnen het team HR-Services alles in het teken van de ontvlechting van onze organisatie. Om de winkel open te houden tijdens het ontvlechtingsproces, zoeken wij dé expert waar collega’s, leidinggevenden en medewerkers bij terecht kunnen.

Jouw vakinhoudelijke kennis en je werkervaring vormen de basis voor de werkzaamheden, die onder meer bestaan uit het adviseren van collega’s en leidinggevenden. Je houdt je bezig met onder andere:

 • Het zelfstandig draaien van een salarisproductie;
 • Loonkosten en begroting;
 • Je verzorgt maandelijkse rapportages;
 • Je voert interne controles uit;
 • Je adviseert over toepassing van de cao’s;
 • Je fungeert als inhoudelijke sparringpartner voor collega’s en teamleider;
 • Je initieert en implementeert kwaliteitsverbeteringen op onze processen en dienstverlening.

Wat hebben wij jou te bieden?

 • De functie is ingedeeld in schaal 9 volgens de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €2.865,- en €4.208,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;
 • Volledige reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • Een ouderschapsverlofregeling.

 

De BAR-organisatie als werkgever:

Bij de BAR-organisatie kennen wij verschillende clusters. In de meeste gevallen tellen clusters meerdere teams. Daarbij heeft elk cluster en team zijn eigen focus en specialiteit. We zijn er ons echter sterk van bewust dat samenwerking over de grenzen van teams, clusters en soms zelfs gemeenten heen een “must” is voor een goed eindresultaat.

De BAR-organisatie is volop in ontwikkeling. Momenteel onderzoeken we hoe we ons meer gemeente specifiek kunnen organiseren om de besturen nog beter te kunnen bedienen. Hoe we dat precies gaan doen, wordt momenteel onderzocht. Je baan kan er dus in de toekomst anders uitzien dan vandaag. Hou jij van werken in een dynamische omgeving, dan ben je bij ons op je plek!

Je komt te werken in het team HR-Services binnen het cluster Ontwikkeling Mens & Organisatie. Het team is volop in beweging en verzorgt de maandelijkse salarisbetalingen, beheert en ontwikkelt het e-HRM systeem en levert de HR-managementinformatie. Verder verzorgt het team de secretariële ondersteuning voor diverse managers.

 

Wat vragen we van je?

Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring op het gebied van salarisadministratie. Je neemt een aantal jaar ervaring mee in het vak en je bent bereidt om dit over te brengen op je collega’s. Kortom we leren graag van je!

Je beschikt minimaal over het Praktijkdiploma Loonadministratie en je hebt bij voorkeur de opleiding Vakopleiding Payroll Services afgerond. Je hebt ervaring met het werken met CAO’s. Je bent een stevige gesprekspartner en beschikt over goede adviesvaardigheden. Je bent zorgvuldig, stressbestendig, resultaat- én klantgericht. Daarnaast heb je ervaring met het werken met Youforce / HR Core (Visma/Raet). Je hebt een proactieve houding en je bent bereid tot het volgen van opleidingen.

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Laat ons dan z.s.m. weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjan Hogeweg, teamleider HR-Services via m.hogeweg@bar-organisatie.nl of via 010-5061814.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met het COM via com@bar-organisatie.nl.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

6973

Regio:

 • Zuid-Holland

Startdatum:

16-11-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: