Bar Team gebiedsontwikkeling en haalbaarheid

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Wil jij jouw projectmanagement talenten inzetten om bij te dragen aan de belangrijke taak van gemeenten?

Dan hebben wij vanuit de BAR-organisatie een mooie kans voor jou. Door vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een nieuwe aanwinst voor ons team!

Voor het team Gebiedsontwikkeling en Haalbaarheid zoeken wij per direct een:

 

Projectleider Gebiedsontwikkeling

2 x 36 uur per week

 

Wat ga je doen Projectleider Gebiedsontwikkeling?

Wij zijn op zoek naar een Junior Projectleider én een Senior Projectleider!

Als projectleider gebiedsontwikkeling ben je, afhankelijk van de opdracht en jouw ervaring, geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk voor de uitvoering van de opdracht. Je ervaring bepaalt hierbij in hoeverre je een project zelfstandig uitvoert of dat je dit samen met een meer ervaren collega doet.

De projecten zijn verdeeld over 3 verschillende gemeenten met een eigen dynamiek. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van projecten op het gebied van woningbouw, bedrijventerreinen, vernieuwing en uitbreiding van stadscentra.

Je stuurt aan en stemt af met verschillende disciplines binnen de organisatie en externe partijen. Je voert overleg met opdrachtgevers, bewoners, organisaties/bedrijven en politiek. Je maakt continu afwegingen om tot een gedegen plan te komen.

Je bent gedeeltelijk of geheel verantwoordelijk voor de uitvoer van (technische) plannen, aanbestedingstrajecten, contractmanagement, budgetbeheer, risicomanagement, het omgevingsmanagement en het plannen en monitoren van je projecten.

Kortom, een afwisselende functie waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan het succes van de projecten!

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;
 • De functie is ingedeeld volgens de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties);
 • Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald in schaal 10, tussen €3.090,- en €4.671,- bruto per maand of in schaal 11, tussen €3.701 en €5.372,-bij een 36-urige werkweek;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);
 • Deelname aan de ABP-pensioenregeling;Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;
 • Een ouderschapsverlofregeling.

De BAR-organisatie als werkgever:

De activiteiten van de BAR-organisatie zijn onderverdeeld in 15 clusters, Strategie, Concerncontrol en Directie. In de meeste gevallen tellen clusters meerdere teams. Weliswaar heeft elk cluster en team zijn eigen focus en specialiteit. We zijn er ons echter sterk van bewust dat samenwerking over de grenzen van teams, clusters en soms zelfs gemeenten heen een “must” is voor een goed eindresultaat.

De BAR-organisatie is volop in ontwikkeling. Momenteel onderzoeken we hoe we ons meer gemeente specifiek kunnen organiseren om de besturen nog beter te kunnen bedienen. Hoe we dat precies gaan doen, wordt momenteel onderzocht. Je baan kan er dus in de toekomst anders uitzien dan vandaag. Houd jij van werken in een dynamische omgeving? Dan ben je bij ons op je plek!

Je komt te werken in het team Gebiedsontwikkeling en Haalbaarheid. Een team met enthousiaste en competente Projectleiders, Projectondersteuners, Planeconomen, Juristen en een Planner (ca. 30 personen). Het dagelijks werk is het daadwerkelijk zichtbaar maken van de plannen en het beleid dat binnen en buiten het cluster wordt ontwikkeld. Denk daarbij aan het ontwikkelen van betaalbare woningbouw, herinrichting van pleinen en bedrijventerreinen. Dit team brengt verandering teweeg! We werken samen in een fijne sfeer en helpen elkaar waar nodig.

 

Wat vragen we van je?

Naast vakinhoudelijke kennis en ervaring, zijn wij van mening dat andere talenten minstens zo belangrijk zijn om goede invulling aan deze rol te kunnen geven. Je beschikt over een actieve houding en uitstekende contactuele vaardigheden. Daarnaast ben je klantgericht, kwaliteitsbewust en in staat helder te rapporteren.

We vragen van je dat je:

 • Beschikt over HBO werk en denkniveau;
 • Een relevante opleiding hebt afgerond. Bij voorkeur in de richting van projectmatige gebiedsontwikkeling;
 • 1 tot 5 jaar relevante ervaring als projectleider hebt;
 • Beschikt over kennis en ervaring met (inwoners) participatie;
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt overtuigingskracht;
 • Niet terugdeinst voor een pittige discussie;
 • Ondernemerschap toont, denkt in mogelijkheden en dat jij je richt op samenwerking en het creëren van kansen;
 • Zelfstandig bent en dat je geen bezwaar hebt tegen flexibele werktijden. Je wordt regelmatig verwacht op bijeenkomsten in de avonduren;
 • Resultaatgericht bent, een verbinder en een netwerker.

 

 Herken jij jezelf in bovenstaande?

Laat ons dan z.s.m. weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joyce Theijn, teamleider Gebiedsontwikkeling en haalbaarheid via j.theijn@bar-organisatie.nl of via 06-12001590 of met Adriana Koen Teamleider Gebiedsontwikkeling en haalbaarheid, via a.koen@bar-organisatie.nl of via 06- 20625481.

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met het COM via com@bar-organisatie.nl.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

6676 en 6828

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

21-10-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: