Bar Team bouwkunde Junior Projectleider Bouwkunde

Junior Projectleider Bouwkunde

 Wil jij jouw talent inzetten om bij te dragen aan de belangrijke taak van gemeenten?

Dan hebben wij vanuit de BAR-organisatie een mooie kans voor jou. Wij zien jou als een nieuwe aanwinst voor ons team!

Voor het team Bouwkunde zoeken wij per direct een:

 

Junior Projectleider Bouwkunde

36 uur per week

 

Wat ga je doen?

Als ‘hands-on’ junior projectleider bij de BAR-organisatie draag je zorg voor renovatie, verbouwing, transformatie projecten en grotere instandhouding trajecten in samenwerking met de Vastgoedbeheerders van verschillende gebouwen binnen de gemeenten. Je doet dit met name op basis van een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) conform de NEN 2767 methodiek, van een gevarieerde maatschappelijk vastgoedportefeuille zoals scholen, sporthallen, culturele centra en onze eigen huisvesting. Binnen het MJOP kan het bijvoorbeeld de ene keer gaan om kleinschalige nieuwbouw, verbouwing, renovatie en/of uitbreiding. De andere keer gaat het om politiek-gevoelig project met een hoog afbreukrisico en tegengestelde belangen. Je werkt het programma van eisen uit in een technisch plan van aanpak, je maakt de werkomschrijving en je stelt een communicatieplan op. Je adviseert de opdrachtgever bij voorstellen, plannen e.d. en je draagt zorg voor de aanbesteding van werkzaamheden. De implementatie van de plannen stem je af met betrokken stakeholders. Verder bewaak je de projectopdracht en het projectplan en je stuurt eventuele projectmedewerkers aan. Je rapporteert over voortgang, middelen en beslismomenten en stelt hierover verantwoordingsrapportages op en adviseert bij afwijkingen van het projectplan en/of onvoorziene omstandigheden. Je draagt zorg voor het aanvragen van de benodigde vergunningen en stelt capaciteitsplanningen en uitvoeringsplanningen op maar je stemt ook af met uitvoerende partijen en bewaakt de planning. Je verzorgt werkinstructies en technische werkomschrijvingen. Je draagt zorg voor budgetten het en maken van kostenramingen en calculaties. De aanbestedingen begeleid je mede vanuit inhoudelijk technisch oogpunt en je stelt een Nota van Inlichtingen op.

Kortom, je bent vanaf het initiatief in de voorbereidingsfase tot en met de overdracht van de projectgegevens aan de beherende organisatie verantwoordelijk. Mede dankzij jou kunnen gebruikers en bezoekers zich in moderne, comfortabele én veilige gebouwen begeven.

Ook lever jij een bijdrage aan de aandachtsgebieden: duurzaamheid, inzicht in wet- en regelgeving in het bouwbesluit en het financiële beheer van het onderhoud. Voor collega’s en deskundigen, maar óók voor klanten, ben jij het eerste aanspreekpunt. Goede communicatieve en sociale vaardigheden zijn dus ook van belang voor deze functie.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

•             Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd;

•             De functie is ingedeeld in schaal 10 volgens de CAO SGO (Samenwerkende Gemeentelijke Organisaties). Afhankelijk van ervaring word je ingeschaald tussen €3.090,- en €4.671,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;

•             Flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken;

•             een individueel keuzebudget (17.05% van het bruto jaarsalaris);

deelname aan de ABP-pensioenregeling;

•             Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/Thuiswerkvergoeding;

•             Een ouderschapsverlofregeling.

 

De BAR-organisatie als werkgever:

De activiteiten van de BAR-organisatie zijn onderverdeeld in 15 clusters, Strategie, Concerncontrol en Directie. In de meeste gevallen tellen clusters meerdere teams. Weliswaar heeft elk cluster en team zijn eigen focus en specialiteit. We zijn er ons echter sterk van bewust dat samenwerking over de grenzen van teams, clusters en soms zelfs gemeenten heen een “must” is voor een goed eindresultaat.

De BAR-organisatie is volop in ontwikkeling. Momenteel onderzoeken we hoe we ons meer gemeente specifiek kunnen organiseren om de besturen nog beter te kunnen bedienen. Hoe we dat precies gaan doen, wordt momenteel onderzocht. Je baan kan er dus in de toekomst anders uitzien dan vandaag. Hou jij van werken in een dynamische omgeving, dan ben je bij ons op je plek!  

Je komt te werken in het team Bouwkunde. In dit team is er een leuke en positieve werksfeer waarbij plezier en hard werken hand in hand gaan.

 

Wat vragen we van je?

Je hebt HBO werk- en denkniveau met een voltooide (bouw)technische of vergelijkbare studie. Je werkt gestructureerd en zorgvuldig. Je kunt zaken probleemoplossend benaderen, bent inventief en gaat voor het beste resultaat. Daarnaast kan je goed plannen en organiseren en je bent klantgericht. Je houdt rekening met de meervoudige complexe (en eventuele politieke) belangen die kunnen spelen bij de renovatie en het onderhoud aan de gebouwen. Dit gaat jou prima af, omdat je goed kunt presteren onder tijdsdruk en snel kunt schakelen. Daarnaast heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Of het nu gaat om gebruikers, wethouders, beleidsadviseurs, werktuigbouwkundigen of elektrotechnici: je brengt gemakkelijk de essentie van het werk aan hen over én overtuigt ze van jouw ideeën. Je bent uiteraard bekend met de GOTIK-methodiek en je hebt een flinke dosis ervaring met projectmanagement.

 

Interesse?

Laat ons dan z.s.m. weten waarom jij onze nieuwe collega moet worden!

Voor deze vacature hanteren we geen sluitingsdatum. De vacature staat open tot het moment dat wij een geschikte kandidaat hebben gevonden.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wim Enkhuizen, Teamleider Bouwkunde via w.enkhuizen@bar-organisatie.nl of via 010-5030507

Heb je vragen die betrekking hebben op de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met het COM via com@bar-organisatie.nl.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature delen via:

Referentienummer:

6398

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Startdatum:

06-07-2022

Contactpersonen:

Kantooradres: